آمارها
    • کل بازدیدها: 5569
    • ورودی موتور جستجو: 0
    • تاریخ به‌روزشدن سایت: اکتبر 29, 2014
  • شما اینجا هستید: درگاه فرهنگی دانشجویی دانشگاه پیام نور سمنان « اخبار فرهنگیtitle_li=کانون قرآن و عترت « مسابقات قرآنی مرحله مقدماتی ویژه اساتید دانشجویان و کارمندان برگزار شد + نتایج
    2

۶ پیام برای “مسابقات قرآنی مرحله مقدماتی ویژه اساتید دانشجویان و کارمندان برگزار شد + نتایج”

1. یاس در تاریخ اسفند ۱۴م, ۱۳۹۱ ۲:۴۰ ب.ظ

جوایز یادتون نره ها…………. ممنون

2. اسمان در تاریخ اسفند ۲۲م, ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ

یوقت جایزه هارو فراموش نکنین ها! بهرحال بچه ها تلاش کردن

3. یاس در تاریخ اسفند ۲۲م, ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ق.ظ

چه دانشگاه فعالی داریم هااااااااا نه بابا ایول دست مریضا….خوشم اومد دمشون گرم

4. لیلی در تاریخ اسفند ۲۲م, ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ

نهههههههههه چی میگی مقام اوردن

5. مجتبی در تاریخ اسفند ۲۴م, ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ب.ظ

باتشکر از شما لطفا جوائز مرحله شهرستانی یادتون نره

6. m در تاریخ اسفند ۲۴م, ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ب.ظ

پس چی شد این جوایز مسابقات قرانی؟

پیامی برای گفتن دارید ؟

مسابقات قرآنی مرحله مقدماتی ویژه اساتید دانشجویان و کارمندان برگزار شد + نتایج

مسابقات قرآنی مرحله مقدماتی ویژه اساتید دانشجویان و کارمندان برگزار شد + نتایج ۴٫۰۰/۵ (۸۰٫۰۰%) ۴ votes

مرحله مقدماتی هفدهمین دوره مسابقات قرآن و اهل بیت (ع) دانشگاهیان پیام نور در دانشگاه پیام نور مرکز سمنان برگزار شد.

این مسابقات که امروز دوشنبه با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز سمنان و ستاد استان در نمازخانه دانشگاه برگزار شد دکتر کبریائی زاده رئیس دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به قرآنیان عزیز و تشکر از حضورشان در این دوره از مسابقات، تمسک و ارتباط بیشتر با قرآن را راه حل بسیاری از مشکلات در جامعه و زندگی دانست و گفت: علت بسیاری از ناکامی ها و رنج ها در زندگی فردی و اجتماعی ما دورماندن از مفاهیم بلند و کاربردی قرآن در جامعه و زندگی هاست.

دکتر محمودی معاون دانشگاه پیام نور استان نیز ضمن حضور در جمع قراء به بیان مطالب ارزشمندی در باره قرآن و عمل در زندگی پرداخت.

گفتنی است این دوره از مسابقات با حضور دانشجویان دختر و پسر برگزار و تا ساعت ۱۴ بطول انجامید.

نتایج مسابقات:

دعا :
    بخش اساتید: آقای محمد عربی نفر اول
    بخش دانشجویی: آقای حمید سماوی و خانم الهام مقدسیان نفر اول – آقای عباس پور طاهریان نفر دوم – و آقای مجتبی طالب نفر سوم

ترتیل:
    بخش اساتید:  آقای مهندس محمد عربی نفر اول – آقای دکتر مهدی محمودی نفر دوم
    بخش دانشچوی: آقای حمید سماوی وخانم زینب رهایی نفر اول -  آقای مجتبی طالب و خانم مریم اعوانی نفر دوم -
    گروه کارکنان: آقای عماد شبانی نفر اول

تحقیق:
    دانشجویی: آقای سیدمهدی حیدریه

حفظ:
    بخش دانشجویی خانم نگار رفعت نفر اول – خانم معصومه عرب نفر دوم – خانم طوبی گرامی نفرسوم